Són el blanc de Malvesia, el rosat de vinyes velles de Monastrell i el negre d’Ull de llebre.
Ja són huit els premis internacionals recaptats per Clos de Lôm des de la seua presentació a l’abril passat
Clos de Lôm continua collint èxits en el mercat internacional en forma de medalles, la millor manera de donar a conéixer els seus nous vins per al món dels sommeliers, hostaleria i gran públic en places tan exigents com el Regne Unit, França o Alemanya.
Aquesta setmana han sigut tres noves medalles, en aquest cas en els premis que organitza cada any la principal revista britànica de vins, Decanter. Són tres bronzes per al blanc de Malvesia, el rosat elaborat exclusivament amb monastrell de ceps vells, i el negre de l’ull de llebre més vell de la subzona Clariano de la DOP València.
Al costat d’aquests premis caldria afegir la recomanació reeixida pel quart vi del celler, el negre de garnacha, que va quedar a un pas d’aconseguir en puntuació als seus “germans” d’anyada.
Els quatre vins de Clos de Lôm són vins joves de 2018, la primera collita que sale al mercat amb el nom del celler de Terres dels Alforíns després d’una llarga trajectòria de treball en les vinyes de la propietat i en l’elaboració de vins experimentals.
Huit premis internacionals des d’abril
El jove celler es va presentar en societat el mes d’abril passat, i fins hui suma 8 premis internacionals, un d’ells a Espanya i la resta a França, Regne Unit i el concurs del Mundial de Brussel·les.
Els quatre vins que estan en el mercat tenen almenys un guardó, sent el Clos de Lôm Malvesia 2018, potser el vi més arriscat en tant que no és habitual trobar un jove de malvesia monovarietal, el que més està concitant l’atenció de la crítica amb un Bacchus d’Or a Espanya, un Or en el Challenge de França i aquest bronze en el Decanter.