Amb una major, mes àmplia i variada oferta de productes artesanals i ecològics de qualitat, El Perello aconseguix situar en el mercat la millor tomaca del món Les VIII Jornades Gastronòmiques de la tomaca d’El Perello i les visites guiades amb barca Seduccion ambiental en l’Albufera se sumen als atractius d’El Perello

El Perello es prepara per a celebrar, els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, la Fira Gastronòmica de la tomaca d’El Perello, que enguany arriba a la seua octava edició amb expositors de la talla de 69 Brosses, guardonat amb la Medalla de Plata del Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles 2018; Anxoves Roda, reconeguda en la Fira de l’Anxova de Santoña amb el premi a la millor anxova del Cantàbric elaborada artesanalment; Safrà 1994, primera marca espanyola de safrà premiada internacionalment pel seu cultiu ecològic de qualitat certificada.

Formatge manxec Ulls del Guadiana. reconegut com el millor formatge de castella-la Manxa, premiat 12 vegades l’any 2017 i amb quatre guardons a nivell internacionals i Cellers Xaló, diverses vegades premiat pels seus vins i misteles. Mes d’un centenar d’expositors de tota Espanya es disposaran durant el cap de setmana en un recinte firal que enguany comprendrà la Via Sucronense i els carrers Escoles, Baró de Ruaya i Castelló. Per allí s’espera que tornen a passar milers de persones disposades a disfrutar dels tastos, showcookings i visites guiades per l’Albufera, entre moltes altres activitats, i com no podia ser de cap altra manera, de les dos grans novetats d’esta edició: els tallers creatius de la mà de MA, en el que els més jóvens se’l passaren en gran dibuixant i aprenent a elaborar paper fet amb la planta de la tomaca d’El Perello, i actuacions musicals inèdites tant el dissabte com el diumenge, que comportaran un concert dels Bonicos el dissabte a la vesprada i la cercavila de tabal i dolçaina a càrrec de la Gorgera El Portet d’El Perello el matí del diumenge 3 de juny, que repetix enguany després de l’èxit collit durant la sèptima edició.

al mateix temps de la Fira Gastronòmica de la tomaca, El Perello celebrara també les Jornades Gastronòmiques de la tomaca d’El Perello, que igualment complix huit edicions. Així, fins a huit restaurants perelloneros oferiran del 31 de maig al 16 de juny menús innovadors elaborats amb tomaca d’El Perello. En els restaurants Casa Chiva, Nàutic, Sotavent, Casa Jerónimo, Nas de Suro, Ochopatas, The Córner i El teu Bocata, qui ho desitge podrà delectar-se amb l’excepcionalitat en sabor i qualitat de la tomaca del Perello gràcies als seus menús de dos entrants, plat principals i postres de 24 euros

Font: TUS NOTICIAS DE LA RIBERA punxar enllaç a la web de l’autor para mes informació