A més, la província rep aquests dies la visita d’un grup de professors de Suïssa, els Estats Units, Espanya, Alemanya, Mèxic, Polònia i França
Una periodista d’un dels principals periòdics de Rússia, el diari KP, recorre aquests dies la província per a conéixer de primera mà la qualitat i varietat de la seua oferta turística. El Patronat Costa Blanca ha organitzat aquest press trip, per al qual ha dissenyat un complet itinerari que inclou la visita a municipis com Alacant, Elx, Altea o Benidorm.
El diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, ha explicat que “amb tot el material recollit, la periodista elaborarà diversos articles i reportatges que es publicaran no solament en la pàgina web del periòdic, que compta amb més de quinze milions d’usuaris únics al mes, sinó també en els diferents mitjans de comunicació amb els quals col·labora”.
Els enclavaments típics d’Alacant, la tradició palmerera d’Elx, els encants mariners d’Altea o les novetats turístiques de Benidorm han sigut alguns dels aspectes que ha pogut descobrir la periodista des de la seua arribada a la província dimecres passat 26 de maig.
Fam trip professors internacionals
D’altra banda, l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant ha col·laborat amb l’Àrea d’Estudis Hispanounidenses i el Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández en l’organització d’un fam trip amb professors de diferents països -Suïssa, els Estats Units, Espanya, Alemanya, Mèxic, Polònia i França-.
“La nostra participació en aquesta interessant acció se centra en la difusió del producte ‘Study Costa Blanca’, amb el qual es donen a conéixer les nombroses possibilitats d’aprenentatge que ofereixen els campus alacantins i els diferents programes de castellà que existeixen a la nostra província”, ha explicat el diputat.
En aquest sentit, el Patronat ha organitzat una visita guiada per la ciutat d’Alacant per a mostrar part de la varietat i qualitat de l’oferta complementària que existeix a la província.

 

L’exposició, organitzada en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, presenta més de 200 peces, entre fotografies, originals, dibuixos, collages, audiovisuals i objectes personals del fotògraf valencià. L’extensa producció fotogràfica de Francesc Jarque és una magnífica mostra documental i artística de les diferents manifestacions de la cultura popular, l’arquitectura, la gastronomia, els paisatges i les gents de la Comunitat Valenciana.